Lekker en simpel gerecht wat echt heel snel klaar is. De vis is al gaar gerookt dus doe hoef je alleen maar even mee te stoven in de tomatensaus.
Wat heb je nodig voor 2 tot 3 personen:
250 gram gerookte forel filet
2 grote rijpe tomaten
1 grote ui
2 a 3 tenen knoflook
2 kleine maggiblokjes
1 pepertje (optioneel)
peper en zout
2 takjes fijngesneden selderij
2 eetlepels zonnebloemolie
- Schil de ui en knoflook. Snipper de ui fijn. Snij de tomaten in kleine blokjes.
- Verhit de zonnebloemolie in een pan en fruit hierin de ui aan.
- Wanneer het geheel wat bruiner begint te worden pers je de knoflook uit in de pan.
- Bak het eventjes door en doe daarna de tomaten en de maggiblokjes erbij.
- Breek de vis in stukken met je handen en bak deze mee.
- Breng op smaak met peper, zout en de selderij.
- Doe de deksel op de pan, laat het geheel 5 minuutjes sudderen en je visgerecht is klaar.
Serveertip:
Ik heb er witte rijst en groente bij geserveerd. Ook heel lekker op brood (Eventueel met zuurgoed).
Geef een reactie